Karriereaften - møde branchen og hør om dine muligheder

Tirsdag den 8. november er RailTech DTU vært for et netværksarrangement for studerende. Det foregår på Lyngby Campus og alle er meget velkomne.

Du vil blive introduceret for en række karrieremuligheder i banebranchen - en række yngre ingeniører vil hver holde et kort oplæg om deres vej ud i job. De vil kunne give dig deres egne førstehåndserfaringer fra studerende til job. Samtidig vil du få en introduktion til en branche i hastig vækst med mange både nationale og internationale projekter - og dermed gode jobmuligheder. Og det er inden for så forskellige områder som spor, IT, signaler, kørestrøm, konstruktioner osv. 

Alle oplæg er på engelsk.

Du kan bl.a. møde:

  • Atkins: Mihai Blagniceanu er projektleder i Broer & Konstruktioner, hvor han bl.a. er involveret i projekter på jernbanebroer - bl.a. på den nye højhastighedbane København-Ringsted.
  • Banedanmark: Tanja Søndergaard er kandidat fra DTU Compute og arbejder som analytiker i Anlægsøkonomi, hvor hun især beskæftiger sig med levetidsmodeller, som bruges i planlægningen af fornyelsesprojekter.
  • Cowi: Nikolai Linding Krog er kandidat i byggeteknologi med speciale i bærende konstruktioner, og arbejder i dag i Jernbane & Metro afdelingen, primært med køreledningsanlæg. Han arbejder bl.a. på bybanen i Bergen (Norge) og på S-banen i København.
  • DSB: Anders Tipsmark har en phd-grad fra DTU Fysik (Quantum Physics) og arbejder i dag med systemudvikling, planlægning og optimering.
  • Siemens: Moffassal Hossain er uddannet diplomingeniør fra Ballerup. Han har siden 2011 arbejdet i Siemens, hvor han er ansat i Mobility TMS (Trans Management System)-afdelingen. Han har bl.a. arbejdet med togstyringssystemer i Cross Rail London, men også med opgaver hos Signalprogrammet i Danmark. 

Efter oplæg vil der være tid til at netværke med repræsentanter fra branchen. Der til blive serveret øl, sodavand og pizza. Det er din mulighed for at få en snak med oplægsholderne - på i en afslappet og uhøjtidelig atmosfære. Så saml dine medstuderende og kom til karrierearrangement på DTU. 

Arrangementet er gratis men af hensyn til bestilling af mad og drikkevarer er der tilmelding. Se nedenfor. 

 

Tidspunkt

tir 08 nov 16
16:00 - 18:00

Kontaktperson

Hvor

S-huset (læsesalen), Lyngby Campus, DTU - 2800 Lyngby