Transport Summer Summit: Forskningen, fremtiden og internationale transport-virksomheder samles 31. maj på DTU

fredag 28 apr 17
|

Tid sted og tilmelding:

Hvornår: 31. maj 2017 kl. 8 – 16.30
Hvor: Matematiktovet, DTU, 2800 Kgs. Lyngby

Deltagelse er gratis

Se program her:

http://www.tilmeld.dk/summersummit2017/programme.html

Tilmelding her:

https://www.tilmeld.dk/summersummit2017/sign-up.html

Keynote speakers:

 • Assaf Biderman, Ass. Director at MIT
 • Prof. Avishai Ceder Technion-Israel Institute of Technology
 • Chris Zegras Ass. Professor MIT Transportation & Urban Planning
 • Francisco Camara Pereira Professor DTU Smart Mobility Lab
 • Jesper Lok, formand Det Blå Vækstteam)
Industrien møder forskere, beslutningstagere og fremtidens eksperter i form af studerende for at sætte fokus på autonome transportløsninger, intelligente trafiksystemer, offentlig trafik, trafiksikkerhed, railtech, maritimtransport og logistik, når DTU 31. maj 2017 åbner dørene for branchens nye store internationale transport- og logistikkonference, Transport Summer Summit.-

Dansk og International på én gang
Konferencen er på én gang en mulighed for at vise de omfattende transport-aktiviteter på DTU på én dag og på ét sted og en mulighed for at samle forskere, industri og beslutningstagere både nationalt og globalt.

”Vi har i år mange internationale oplægsholdere fra blandt andet MIT og fra førende globale virksomheder. Sammen med repræsentanter fra de største danske brancheorganisationer vil de tegne de vigtigste internationale trends og diskutere dansk forskning og industris rolle og muligheder i den internationale udvikling” forklarer Leder af Transport Summer Summit Otto Anker Nielsen.

Noget for enhver smag
Konferenceprofilen er ikke blot blevet mere international, den er også blevet bredere. Med mere end 20 talere, 50 stande, indendørs og udendørs demonstrationer, 6 forskellige ”venues” (i samme område) og 4 forskellige ”spor” der udgør overordnede temaer, er der noget for næsten enhver smag. Men bredden betyder ifølge Otto Anker Nielsen også at konferencen har skiftet karakter:

”Årets konference bliver tættere på en videnskabs- og branchefestival, hvor man som deltager får flere valgmuligheder, men også en gang i mellem bliver nødt til at vælge, hvad man vil opleve. Den tematiske opdeling giver gode muligheder for at komme hele vejen rundt om et emne, der har særlig interesse, f.eks. Smart mobility, trafiksikkerhed, railtech eller maritim transport og logistik.”

Alle veje fører til Demo-torvet
Midt i konferencen ligger Demo-torvet, hvor deltagerne får mulighed for selv at prøve, hvordan den nyeste tekniske udvikling inden for transport og logistik fungerer. De kan få et førstehåndsindtryk af og opleve, hvordan udviklingen på transport- og logistikområdet radikalt kommer til at ændre vores allesammens hverdag i de kommende år.

"Årets konference bliver tættere på en videnskabs- og branchefestival, hvor man som deltager får flere valgmuligheder, men også en gang i mellem bliver nødt til at vælge, hvad man vil opleve."
Otto Anker Nielsen

Her kan deltagerne blandt andet stifte bekendtskab med smart mobility løsninger, vind-biler, verdensmester-bilen fra Shell Eco Marathon (der kører næsten 700 km på literen), droner, selvkørende busser og rigtig meget andet.

”Demo-torvet er resultatet af, at vi allerede fra starten i 2016 besluttede, at Transport Summer Summit skulle forbinde forskningen, diskussionerne og fremlæggelserne med look-and-feel-oplevelser, hvor fremtiden bliver nærværende, fysisk og interaktiv for alle målgrupper. Derfor er det også på Demo-torvet, at man kan møde DTU’s transport-uddannelser og DTU’s studerende” afslutter Institutdirektør, DTU Management Engineering og initiativtager til Transport Summer Summit, Søren Salomo.

Debatter (foregår på engelsk):

 • Looking into the challenges of the Maritime Sector and Formulating Solutions
 • Railways Next Generation
 • Transport Safety
 • Planning of Infrastructure for Autonomous Vehicles
 • Freight Transport and Logistics - automation and digitalization creating new opportunities
 • The Future of Public Transportation
 • The Future of Transport Policy Appraisal
 • Electromobility Autonomous Vehicles

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.