Professortiltrædelse på DTU Management Engineering - Transportmodeller

torsdag 06 apr 17
|

Kontakt

Jeppe Rich
Professor
DTU Management Engineering
45 25 15 36

Download Jeppe Richs tiltrædelsesforelæsning

Professor Jeppe Richs tiltrædelsesforelæsning den 24. marts blev optaget - og kan downloades fra DTU Managements podcast-kanal.

Du finder den her.

Fredag den 24. april holdt Professor Jeppe Rich tiltrædelsesforelæsning på DTU - han er professor MSO i Large-scale transport models. 

Jeppe Richs forelæsning omhandlede hans forskning i Large-scale transport models.

Transportmodeller anvendes i stor stil som et værktøj til at planlægge vores infrastruktur og understøtte transportpolitiske beslutninger. De senere år er vores forståelse for, hvordan transportsystemerne fungerer, blevet stadig større. Og større computerkraft har samtidig forbedret mulighederne for at anvende de avancerede matematiske modeller. Der er imidlertid stadig mange udfordringer på området. En af de mest aktuelle udfordringer er introduktionen af autonomi som fx selvkørende biler.

I sin tiltrædelsesforelæsning beskrev Jeppe Rich den aktuelle situation for de store transportmodeller samt udfordringerne i forbindelse med autonomi.

Hvis du ikke havde mulighed for at høre forelæsningen den 24. marts, så kan du hente en videooptagelse af den på DTU Management podcast-kanal. Du finder link til optagelsen her

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.