Phd-forsvar 1. september på DTU: Phase-based planning for railway infrastructure projects

torsdag 17 aug 17

Rui Li
Ph.d.-studerende
DTU Management Engineering
45 25 65 09

Fredag den 1. september forsvarer Rui Li sin Ph.d.: "Phase-based planning for railway infrastructure projects".
Forsvaret er kl. 13.00 på DTU, Lyngby Campus - Bygning 101, lokale S16.

Alle er velkomne.

Vedligeholdelse af jernbanen er forbundet med store omkostninger for infrastrukturforvalteren, og udførelsen af vedligeholdelsesarbejder kan betyde sporspærringer, der kan være til gene for togoperatører og passagerer. Planlægning af vedligeholdelse er således vigtig både af hensyn til økonomi og drift.

Rui Li's ph.d.-afhandling præsenterer to typer fasebaserede beslutningsstøttesystemer, henholdsvis funktions fasebaseret planlægning og procesorienteret fasebaseret planlægning. Disse anvendes til beslutningsstøtte på strategisk niveau til planlægning af projektbaserede vedligeholdesesaktiviteter til at opnå bedre økonomi for vedligeholdelsesprojekter samt en forbedret omkostningseffektivitet.

Hent resume her

Hovedvejleder:  Professor Allan Larsen, DTU Management Engineering