Trafikulykker med ældre bilister - Nyt notat fra DTU Transport

mandag 10 okt 11
De seneste forskningsresultater tyder på, at det voksende antal ældre trafikanter ikke medfører flere sikkerhedsmæssige problemer i trafikken – måske snarere tværtimod. Dette er hovedkonklusionen i et nyt notat fra DTU Transport.

På baggrund af, at andelen af ældre trafikanter øges markant både i Danmark og i de øvrige industrialiserede lande, har Havarikommissionen for vejtrafikulykker (HVU) bedt om et samlet overblik af den eksisterende viden om ældre bilisters risiko i trafikken og deres involvering i ulykker. Dette overblik er nu tilgængeligt som et samlet notat udarbejdet af lektor Anu Siren, DTU Transport.

 

Notatet kan læses og downloades her

 

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.